Solemar Oceanic 37

Solemaar Oceanic 37 je najnovejša med ladjami, ki jih ponuja Solemar, vodilno podjetje na področju oblikovanja in izdelave kabine RIB. Gre za nov vstop v serijo krožnih potniških ladij, katerih vodilni je 44 Oceanic. Izdelan je bil v oddelku za raziskave in razvoj v ladjedelnici; odlikuje se po linijah, oblikovanju in vrhunskih tehničnih vsebinah.

37 Oceanic je bil razvit tudi za kupce, ki imajo radi jahte, ki si želijo izstopati iz množice in so sposobni ceniti harmonijo volumnov in udobja na krovu, ki omogočajo preživeti tudi najbolj zahtevna križarjenja v popolni sprostitvi varnosti. Notranji in zunanji prostori označujejo končni videz modela 37 Oceanic: paluba ponuja vsestranske rešitve za polno uživanje poletnih razmer, medtem ko je pod palubo zasnova zasnovana tako, da ponuja odlično svetilnost, tako s pridobivanjem novih svetlobnih točk kot z uporabo dragocenih materialov s svetlimi odtenki. ki zagotavljajo prostornino notranjosti.

Za ljubitelje sončnih kopeli je na voljo prijetna kopalna terasa za sončenje, ki je dostopna v popolnoma varnih razmerah prek dveh širokih prehodov z ograjo. Standardna izvedba pod palubo zagotavlja široko kabino premičnega loka z dvojno posteljo v središču, osvetljeno s kvadratno loputo. Les, tkanine in postavitev je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo okusom najzahtevnejših lastnikov ladij.

Kategorija ES

Dolžina trupa

Dolžina na splošno

Max dolžina

Spuščena dolžina

Premer cevi

Število oddelkov

B

11,18 m

12,30 m

4,14 m

3,26 m

0,84 m

7

Suha teža

Največ oseb

Motorji

Največja moč

1. rez. za gorivo

2. rez. za gorivo

Rez. za vodo

7325 kg*

4 + 1

2

588 kW / 800 KM

480 lt

480 lt

450 lt

✓ Ekskluzivna kremna tkanina

✓ GRP palica z navigacijskimi lučmi, luči / zastavami in akustično sireno

✓ Tonirana stekla z brisalci

✓ Elektronska kontrolna plošča

✓ Hidravlično krmiljenje

✓ Pritrditev iz nerjavečega jekla s sidrnim vitlom z električnim vitlom, jeklenim sidrom in verigo

✓ Stilizirane Solemar blazine pred in nazaj

✓ Stranske luknje iz nerjavečega jekla

✓ Kavč v obliki črke U z mizo za jedilnico /

✓ Veliki krmni most z oblogo iz tikovine

✓ Nosilci iz nerjavečega jekla

✓ Zaponka iz nerjavečega jekla

Solemar Oceanic 37

37 Oceanic je najnovejša ladja, ki jo ponuja Solemar, vodilno podjetje na področju oblikovanja in izdelave kabine RIB. Gre za nov vstop v serijo krožnih potniških ladij, katerih vodilni je 44 Oceanic. Izdelan je bil v oddelku za raziskave in razvoj v ladjedelnici; odlikuje se po linijah, oblikovanju in vrhunskih tehničnih vsebinah.

37 Oceanic je bil razvit tudi za kupce, ki imajo radi jahte, ki si želijo izstopati iz množice in so sposobni ceniti harmonijo volumnov in udobja na krovu, ki omogočajo preživeti tudi najbolj zahtevna križarjenja v popolni sprostitvi varnosti. Notranji in zunanji prostori označujejo končni videz modela 37 Oceanic: paluba ponuja vsestranske rešitve za polno uživanje poletnih razmer, medtem ko je pod palubo zasnova zasnovana tako, da ponuja odlično svetilnost, tako s pridobivanjem novih svetlobnih točk kot z uporabo dragocenih materialov s svetlimi odtenki, ki zagotavljajo prostornino notranjosti.

Od krmne platforme, ki jo zaradi velikih dimenzij lahko uporabljate tudi kot kopalni ploščad, dostopate do velikega kokpita, opremljenega z raztegljivim kavčem v obliki črke U, ki se pretvori v udobno teraso za sončenje. V nadaljevanju je dnevna soba, ki jo ustvari mehki / trdi vrh z odstranljivimi stranskimi okni, ki je opremljena s prijetno jedilnico, ki je opremljena s popolno kuhinjo in prostorom za sprostitev z elegantnim ležiščem.

Za ljubitelje sončnih kopeli je na voljo prijetna kopalna terasa za sončenje, ki je dostopna v popolnoma varnih razmerah prek dveh širokih prehodov z ograjo. Standardna izvedba pod palubo zagotavlja široko kabino premičnega loka z dvojno posteljo v središču, osvetljeno s kvadratno loputo. V središču čolna je širok salon s kavčem v obliki črke L, ki se spremeni v posteljo, garderobni prostor z zložljivo televizijo in stranišče z ločeno tuš kabino. Astern je druga kabina z zakonsko posteljo. Les, tkanine in postavitev je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo okusom najzahtevnejših lastnikov ladij.