Solemar ponovno na tržišču

Svetovno znani proizvajalec gumenjakov SOLEMAR se je vrnil na tržišče v velikem slogu!

Predstavljamo vam popolnoma novo kolekcijo SOLEMAR SX, ki bo osvojila vaše srce in vas popeljala v svet nepozabnih morskih avantur.

SOLEMAR SX – GUMENJAKI KI USTVARJAJO PRESEŽKE

Z najnovejšimi modeli SX 27, SX 30 in SX 34 bo vaše doživetje na morju popolno. Inovativna tehnologija, vrhunsko oblikovanje in vrhunska zmogljivost združujejo moč, slog in udobje v eno popolno celoto.

ZMOGLJIVOST KI VAS BO OSUPNILA

Gumenjake SOLEMAR SX odlikujejo izjemne plovne lastnos8 in vzdržljivost, kar vam omogoča, da z lahkoto in eleganco premagujete valove in dosežete zavidljive hitrosti. Ne glede na to, ali se odpravljate na adrenalinsko avanturo ali uživate v mirnem križarjenju, vam modeli SOLEMAR SX nudijo brezkompromisno udobje.

OBLIKOVANJE, KI PRITEGNE VSAKOGAR

SOLEMAR SX se ponaša z edinstvenim oblikovalskim slogom, ki združuje elegantne linije, futuristične detajle in vrhunsko izdelavo. Zasnovan je tako, da izstopa med množico in vas očara s svojo izjemno privlačnostjo.

UŽITEK, KI GA BOSTE OBČUTILI

SOLEMAR SX vam nudi brezskrbno uživanje na morju. Prostorna notranjost, udobni sedeži in številne možnosti prilagajanja vam omogočajo, da ustvarite idealen prostor za spros8tev in zabavo z družino ali prijatelji.

SOLEMAR SX – GUMENJAKI, KI POSTAVLJAJO NOVE STANDARDE

Ne zamudite priložnosti, da se pridružite ekskluzivnemu klubu lastnikov SOLEMAR SX. Odkrijte najnovejše dosežke v svetu gumenjakov in se pripravite na nepozabne trenutke na morju. Zaupajte SOLEMAR SX – izbira, ki bo presegla vaša pričakovanja!

Solemar SX, užitek ki ostane.

Zastopa in prodaja SPORTMAR d.o.o. – sportmar@sportmar.si

Ustvarjeni s strastjo do stila

Solemar je bil ustanovljen leta 1980, zahvaljujoč pripravljenosti za združevanje inovacij, intuicije in podjetništva. Ideja, da bi na trg ponudila velike sestavljene čolne, je bila zelo močna proti trgu, saj so bili vsi v tem sektorju prepričani, da te vrste čolnov ne bi pomenile ničesar. Solemar je prva italijanska družba, ki se je osredotočila na proizvodnjo kabinskih plovil in hitro postala nesporno vodilna družba v Italiji in tujini.
Osrednji poudarki zgodovine podjetja so proizvodnja prvega 10-metrskega kabinskega plovila na svetu v letu 1989 in proizvodnja prve 7.5-meterskega kabinskega plovila leta 1990. Za plovila Solemar so značilni njihovi visoki standardi užitka in udobja – značilnosti, ki jih najdemo samo na jahtah – v kombinaciji z morsko plovnostjo visoko zmogljivih čolnov, ki so varni v vseh pogojih na morju.

oceanic 32.1

Udobje, poudarek na detajlih in odlična zmogljivost zaznamujejo novi Solemar 32.1 Oceanic, ki kombinira stil, eleganco lesa in materialov velikih jaht s preprostostim navigiranjem.

offshore

Nova različica Offshore linije. Čoln je doživel pomembno preoblikovanje, ki poudarja športnost in linearno ravnotežje. Inovativna oblika zagotavlja vitki profil za bolj agresiven videz.

s-line

Novi S Lineje namenjen tistim, ki želijo doživeti značaj blagovne znamke – plovnost, udobje in eleganten dizajn – v manjšem čolnu. Te živahne barvne čolne izstopajo po svoji trdnosti, eleganci in športnosti.

SX 27

Linija SX, Offshore linija znamke, z dnevnimi modeli, ki z dobro oblikovanimi tlorisi, namenjenimi optimizaciji prostora popolnoma izpolnjujejo potrebe strastnih lastnikov. Vstopni model linije SX je model SX27: 8,50 metrov odprtega čolna, primeren za tiste lastnike, ki želijo pnevmatski čoln s poudarkom na dizajnu, a hkrati varen in udoben.

SX30

SX30 je popoln dnevni model, ki prevzema asimetrično linijo znamke.

.

SX 34

S skoraj 11 metri dolžine se izkaže za vsestranski model in takoj izstopa po svoji veličastnosti in eleganci.

Kontaktirajte nas

Skupaj bomo našli rešitev

  Ime in priimek*

  E-naslov na katerega vas lahko kontaktiramo*

  Sporočilo

  Kontaktirajte nas

  Skupaj bomo našli rešitev

  Pošljite nam sporočilo

   Ime in priimek*

   E-naslov na katerega vas lahko kontaktiramo*

   Sporočilo

   Kontaktirajte nas

   Skupaj bomo našli rešitev

    Ime in priimek*

    E-naslov na katerega vas lahko kontaktiramo*

    Sporočilo

    Kontaktirajte nas

    Skupaj bomo našli rešitev

    Pošljite nam sporočilo

     Ime in priimek*

     E-naslov na katerega vas lahko kontaktiramo*

     Sporočilo

     Naši Partnerji